Veel mannen dragen graag petjes of een hoed. Dat is natuurlijk helemaal hip op het moment. Maar zo’n baseballcap is nou niet direct geschikt als je naar je werk gaat of zelfs op bezoek gaat bij klanten. Een flat cap is dan een prima alternatief. Je kunt een flat cap altijd en overal dragen. Deze pet is net wat gekleder dan een gewone baseballcap en is ook in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. En dat is natuurlijk goed nieuws. Want je wilt wel dat je hoofd lekker warm en droog blijft deze herfst, maar je wilt er ook nog stylish bijlopen. Met een flat cap krijg je dat voor elkaar!

Lekker droog achter je oren dankzij een flat cap

Nederland staat nu niet direct bekend om de droge, warme nazomers en winters. Je moet je daar dus goed op kunnen kleden. Een petje is vaak een standaard onderdeel van de mannenoutfit. Zo’n pet bedekt ook direct de inhammen of het kale kruintje en beschermt tegen regenwater en kou. Maar om nou te zeggen dat een petje er leuk uit ziet? Niet echt. Een flat cap is ook een petje, maar dan een waar wat beter over is nagedacht. Je bent met zo’n flat cap helemaal hip en je komt representatief voor de dag. Dat is met een baseballcap wel anders. Zo’n baseballcap is eigenlijk alleen geschikt voor tijdens het sporten. Toch?
Flat cap

Een flat cap is er ook voor kinderen

Wanneer je kinderen zien dat jij zo’n kekke flat cap op je hoofd hebt, zullen zij er ook een willen. En dat kan. Via bovenstaande site bestel je gemakkelijk ook een flat capje voor je kinderen. Deze caps zijn net wat kleiner dan die voor volwassenen en daardoor prima geschikt voor de wat kleinere kinderkoppies. Zo lopen je zoon en jij er allebei prima bij. En het is ook nog eens leuk om te zien.

Een flat cap op naar een feestje?

Wanneer je bijvoorbeeld een bruiloft gaat bijwonen, kun je prima aankomen met een flat cap op je hoofd. Je geeft daarmee aan dat je goed hebt nagedacht over je outfit. Je hebt net dat extra stapje gezet om er goed uit te zien. En op de foto’s van het feest kom jij ook prima voor de dag. Maar niet alleen voor een feestje is zo’n cap geschikt, je kunt deze altijd dragen. Ook naar je werk en zeker in je vrije tijd.