Werken in een mooie, ruime omgeving is fijn. Als alles keurig op elkaar is afgestemd, als het opgeruimd is, als de kleuren met elkaar kloppen. Je bent dan toch productiever dan wanneer het een zooitje is. Waar je ook eenheid in kunt creĆ«ren is bij de koffieautomaat. Laat voor iedereen in je bedrijf een mok bedrukken. Dat ziet er alvast netter uit dan het samen geraapte rommeltje wat de meeste kantoren in de pantry of keuken hebben. En, geen geneuzel meer over voorkeur voor een mok. Iedereen krijgt dezelfde mok, met daarop bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Zo’n mok bedrukken laten lijkt misschien duur, maar dat valt uiteindelijk reuze mee.

Laat een mok bedrukken voor je klanten

Je kunt er ook voor kiezen om twee verschillende versies te maken. Laat een soort mok bedrukken voor jou en je personeel en een andere soort voor je klanten. Je kunt de mok bedrukken laten voor je klanten met het logo van je bedrijf en bijvoorbeeld de website of een andere wervende tekst. Aan het eind van het gesprek kun je je (potentiĆ«le) klanten zo’n mok meegeven om zelf op hun kantoor te gebruiken. Maak je nog reclame ook. En dat is natuurlijk uiteindelijk het doel als je een mok bedrukken laat. Reclame maken die, letterlijk, van mond tot mond gaat!

Laat een mok bedrukken voor op de beurs

Wanneer je met enige regelmaat op (vak)beurzen komt, weet je dat cadeaus erg op prijs gesteld worden. Zeg nou zelf, je onthoudt dan toch het best met wie je hebt gesproken. Laat dus een mok bedrukken met het logo en de naam van je bedrijf, website en een goede slogan en deel deze mokken uit op de beurs. Het kan zomaar zijn dat deze actie je extra klanten gaat opleveren.

Laat een mok bedrukken voor school

Ook op school is het ideaal als overal dezelfde mokken beschikbaar zijn. Laat daarom een mok bedrukken voor op school. Je kunt er dan zelfs voor kiezen om voor ieder jaar een eigen kleur of eigen accent te laten drukken. Zo kun je precies zien welke leerling in welk leerjaar zit. Ook voor de docenten kun je eigen mokken laten bedrukken. Zo grijpt niemand meer mis in de koffiekamer. De mok wordt eigen verantwoordelijkheid. Het ziet er ook wel erg netjes uit, wanneer iedereen dezelfde soort mokken gebruikt. Aan het eind van de dag kunnen ze in de vaatwasser.